Reviews

Clients about us

Testimonials

We gebruikten uw taxi service voor de eerste keer na het zien van goede online reviews op Google. Zeer efficiënte en slimme chauffeur met een zeer schone Mercedes.. We willen u hartelijk bedanken voor de uitstekende service en we zouden u zeker aanbevelen bij vrienden en familie en uw service weer gebruiken. Jullie zijn de beste, ga zo door!

Eddy Van Luit, Zoetermeer

Uw klantenservice en de taxichauffeur hebben onlangs hun uiterste best gedaan om ons te helpen. We hadden een mobieltje in de taxi laten liggen en ze hebben het kunnen vinden en terugbrengen. Het maakte onze avond weer helemaal goed om hem op deze manier terug te krijgen! Ik ben echt tevreden en zal jullie aan mijn vrienden in Zoetermeer en omgeving aanbevelen.

Malou Jacobs, Zoetermeer

Ik kan deze taxiservice ten zeerste aanbevelen. De taxi was op tijd en wachtte zelfs een paar minuten op ons omdat wij te laat waren. De rit naar Schiphol was snel en wij voelde ons volledig veilig in deze taxi. De Mercedes Vito was brandschoon en rook gloednieuw.  Al met al een goede,  betrouwbare service.

Olivia Hooijdonk, Zoetermeer

Main features

Our Benefits

car
rewards as you travel

Get Your Rewards

GetCab service helps you to find the highest quality taxi services anytime. Our drivers are uniformed, fully licensed and the office staff is trained to the highest standards.We can help you to save time and money. Our main idea is based on establishing a direct connection between drivers and passengers.
× Contact