Straat taxi

<h1 “style=font-size:40px”>Straat taxi van Speedtax

Speedtax is hét taxibedrijf dat voor u klaar staat in Zoetermeer en omstreken. Comfortabel en veilig taxivervoer dat u naar elke bestemming kan brengen, zoals het station, theater of gewoon voor een ritje naar het centrum. Ook is de taxi een goed alternatief om u vanuit het uitgaansleven veilig naar huis te brengen.

<h2 “style=font-size:35px”>Taxi in Zoetermeer altijd beschikbaar

Onze taxi’s rijden 24/7 vanaf diverse standplaatsen in Zoetermeer en op bestelling. Uiteraard beperkt ons vervoersgebied zich niet tot de regio Zoetermeer. Ook nationaal en internationaal kunnen wij u tegen zeer scherpe tarieven van dienst zijn. Wij zullen u altijd via de meest financieel voordelige route veilig en comfortabel op uw plaats van bestemming brengen.

<h3 “style=font-size:25px”>Speedtax staat voor service

Wij proberen altijd een snelle service te verlenen, maar bij grote drukte wordt er wel een eerlijke wachttijd opgegeven. Mocht deze opgegeven tijd door omstandigheden uitlopen, dan wordt u teruggebeld. Wanneer u van te voren reserveert, telefonisch of per e-mail, zijn we natuurlijk altijd stipt op tijd. Voor taxiritten van langere afstanden is het mogelijk om te onderhandelen over de prijs.

Meer weten over de straat taxi van Speedtax? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

× Contact