Taxi Leidschendam

SpeedTax, uw taxi in Leidschendam

 

Bent u op zoek naar een taxi in Leidschendam? SpeedTax is uw vertrouwde taxiservice. Wij bieden de meest efficiënte en comfortabele manier om uw reis te verzorgen. Of het nu gaat om een zakelijke afspraak, privé vervoer of u een VIP-ervaring wilt meemaken, wij bieden de perfecte oplossing. En dat tegen een scherpe prijs!

 

Zakelijke taxi in Leidschendam

 

Onze taxiservice voor bedrijven is van een hoge kwaliteit en is speciaal bedoeld voor zakelijk verkeer. Onze professionele en discreet geklede chauffeurs zorgen er voor dat u op tijd en veilig op uw bestemming aankomt. In de tussentijd kunt u ontspannen met veel beenruimte en gebruik maken van alle voorzieningen die u als zakelijke professional nodig heeft om uw reis productief te maken, zoals Wi-Fi en USB-oplaadpoorten.

 

Privé taxi in Leidschendam

 

Heet u een privé taxi in Leidschendam nodig? Onze taxi’s bieden u ultieme luxe en comfort tijdens uw reis. Onze auto’s zijn voorzien van alle gemakkelijk die u zich maar kunt wensen, zoals airconditioning en gratis Wi-Fi. Ideaal dus voor een meer persoonlijke vervoerservaring waarbij u heerlijk kunt ontspannen tijdens uw reis. Boek een taxi voor uzelf, voor vrienden of familie en ga op pad met een privé-taxi. Als bijkomend voordeel ervaart u volledige privacy onderweg.

 

Luchthaven vervoer Leidschendam

 

Heeft u een taxi nodig om van Leidschendam naar een luchthaven gebracht te worden of andersom? Wij zorgen er graag voor dat uw reis ontspannen begint of eindigt. Of wij u nu ophalen op Schiphol of wegbrengen naar Rotterdam The Hague Airport, wij brengen u in stijl naar uw bestemming. Onze chauffeurs kennen de beste routes naar de luchthavens, ook die buiten Nederland. Heeft u een zakelijke taxi nodig of een privé taxi naar de luchthaven? Wij staan voor u klaar.

 

Dagtour taxi in Leidschendam

 

Wilt u Leidschendam en de ruime omgeving verkennen of heeft u zakelijke gasten die u graag een dag rond laat rijden langs de mooiste en meest interessante plekken van Nederland? Onze dagtour taxi zorgt er voor dat u of uw gast wordt opgehaald in stijl. Met een net geklede chauffeur die perfect Nederlands of Engels spreekt en een lijst van interessante bezienswaardigheden zult u of uw gast een interessante dag beleven. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

VIP taxi in Leidschendam

 

Onze VIP taxi dienst is zo opgezet dat zelfs de meest verwende passagier het optimaal naar zijn of haar zin zal hebben. Wilt u naar een speciale gelegenheid gebracht worden of heeft u behoefte aan extra luxe vervoer? Onze VIP-taxi’s bieden u de ultieme luxe en stijl die u wilt. Onze chauffeurs zijns speciaal opgeleid om u de beste VIP-ervaring te geven. Zacht lederen stoelen, getinte ramen en diverse andere premium functies maken van u een echte VIP.

 

SpeedTax in Leidschendam, de beste taxiservice in de regio

 

Zoekt u een goed taxibedrijf in Leidschendam waar u altijd terecht kunt voor een goed verzorgde taxi rit? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Kies voor SpeedTax en u weet zeker dat u de best mogelijke service ontvangt. Of u nu een taxi nodig heeft in Leidschendam of ver daarbuiten, wij staan voor u klaar en kijken ernaar uit uw taxirit te mogen verzorgen.

 

Bedankt dat u voor SpeedTax heeft gekozen, het betrouwbare taxibedrijf in Leidschendam

Taxiritten voor Leidschendam

Als u een taxi in Leidschendam nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk terecht voor een taxi van Leidschendam naar Schiphol, of naar een van onze andere bestemmingen. En wist u dat het taxitarief van Speedtax een stuk lager ligt dan bij onze taxiconcurrenten? Overigens doen onze lage prijzen geen afbreuk aan de servicekwaliteit. De prijzen die u in onderstaande tabel ziet, zijn op basis van een taxi voor één tot vier personen. De kilometerprijs, het starttarief en de duur van de rit zijn in alle gevallen het meest betaalbaar. Bij Speedtax betaalt u zo nooit teveel voor een taxirit met hoge service.

Let op vaste prijzen zijn alleen geldig wanneer u van te voren een taxi heeft geboekt.

Benthuizen

Benthuizen

Berekel & Rodenrijs

Berekel-en-rodenrijs

Bergschenhoek

Berschenhoek
Plaatsnaam Bestemming AutoBus
Leidschendam Schiphol€ 70€ 85
Leidschendam Schiphol retour€ 135€ 150
Leidschendam Rotterdam Airport € 50€ 65
Leidschendam Rotterdam vanaf€ 60€ 75
60idschendam Rotterdam Ahoy€ 85€ 95
Leidschendam Pijnaker € 40€ 50
Leidschendam Wassenaar€ 25€ 40
Leidschendam Amsterdam Centrum vanaf € 95€ 130
Leidschendam Rijswijk vanaf€ 350/td>€ 50
Leidschendam Delft vanaf€ 40€ 55
Leidschendam Zoetermeer vanaf€ 30€ 40
Leidschendam Gouda vanaf€ 60€ 70

Bleiswijk

Bleiswijk

Boskoop

Boskoop

Den Haag

Leidschendam

Leidschendam

Leidschenveen

× Contact