VIP vervoer

VIP taxivervoer

Speedtax biedt VIP taxivervoer aan voor speciale gelegenheden en evenementen. Onze privéchauffeurs staan u graag bij met het vervoeren van uw VIP’s. Wij regelen het vervoer en u krijgt de credits! Dat verstaan wij onder VIP vervoer. Onze taxichauffeurs zijn ervaren in het omgaan met mensen die een hoog kwaliteitsniveau gewend zijn, niet alleen bekende mensen zijn VIP’s ook uw belangrijke relatie is voor ons een VIP.

Waarom VIP vervoer?

Er zijn diverse redenen om VIP vervoer in te schakelen. U organiseert bijvoorbeeld een seminar en wilt uw sprekers netjes laten ophalen en thuisbrengen, zodat ze zich kunnen voorbereiden en na afloop een glas wijn kunnen drinken. Stel, u gaat trouwen en u wilt uw grootouders naar huis laten brengen door een betrouwbare partij. Dit is VIP vervoer waar u zich geen zorgen over wilt maken. Wij nemen u deze zorgen graag uit handen en bieden u onze VIP service aan. Wij zorgen ervoor dat een ervaren taxichauffeur zich als een echte gastheer opstelt en uw VIP gast(en) de gewenste behandeling geeft.

Wij zijn ervaren als het gaat om de omgang met bekende en minder bekende VIP’s. Bij Speedtax staat betrouwbaarheid en discretie hoog in het vaandel. Als het gaat om privé informatie of contact met VIP’s moet u op ons kunnen vertrouwen en er op kunnen rekenen dat dit bij ons in goede handen is. We doen dan ook ons uiterste best om dit in al onze diensten te tonen.

Interesse in het VIP vervoer van Speedtax? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan graag tot uw dienst!

× Contact