Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer per taxi

Als drukbezet zakenmens besteedt u waarschijnlijk veel tijd op de weg. U reist van de ene afspraak naar de andere in uw overvolle agenda. Dan is het wel zo prettig om onderweg uw handen vrij te hebben en in alle rust te kunnen werken. Met de zekerheid dat u veilig, uitgerust en op tijd arriveert. Daar is zakelijk vervoer per taxi van Speedtax voor!

Zakelijk taxivervoer naar alle bestemmingen

Speedtax verzorgt zakelijk vervoer naar kantoor, hotels, luchthavens en andere zakelijke bestemmingen. U kunt van tevoren reserveren, maar ook als u plotseling weg moet is zakelijk vervoer bij Speedtax zo geregeld! Onze gediplomeerde en representatieve chauffeurs verstaan hun vak goed. Ze zijn stipt, discreet en betrouwbaar. Ze spreken hun talen en zwijgen wanneer nodig.

Speedtax beschikt over een modern en divers wagenpark. Alle voertuigen zijn voorzien van climate control, navigatie en moderne communicatiemiddelen. Zo kunt u tijdens de rit ontspannen en ongestoord doorwerken. Mocht u overigens liever uw eigen auto gebruiken voor het zakelijke vervoer, dan kunt u bij Speedtax ook een chauffeur inhuren.

Kwalitatieve taxiritten

Voor vakkundig zakelijk vervoer per taxi bent u bij Speedtax aan het juiste adres. Voor verschillende bedrijven en instellingen maken we vervoersplannen, waarbij we de hele organisatie, planning en de uitvoering uit handen nemen.

Meer weten over zakelijk vervoer bij Speedtax? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

× Contact